Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Литвина побили "нашоукраїнця"

Неділя, 19 березня 2006, 16:37

У Житомирі жорстоко побито кандидата в депутати до Корольовської районної ради міста від блоку "Наша Україна" Володимира Зубрицького.

Інцидент стався на зустрічі з виборцями, яку проводив кандидат на посаду міського голови від "Народного блоку Литвина" нардеп Віктор Розвадовський.

За словами потерпілого, він прийшов на зустріч, аби зняти на відеокамеру можливі порушення з боку Розвадовського, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Мене брутально заштовхали в джип двоє кремезних чоловіків, забрали відеокамеру і вже там почали по-звірячому бити. Після того мене вивезли за місто до невідомого приватного будинку, де продовжували катування", - розповідає Зубрицький.

"Незабаром звідти мене забрав та привіз до лікарні Валерій Нонік — керівник служби охорони блоку Литвина. По дорозі він вимагав, щоб я заявляв, що отримав тілесні ушкодження внаслідок падіння", – сказав потерпілий.

За словами чергового лікаря обласної лікарні Ігоря Павлушка, Зубрицький отримав черепно-мозкову травму (струс головного мозку), перелом перенісся та зламані ребра.

Сам Валерій Нонік роз’яснення щодо того, як до нього в авто потрапив потерпілий не надав, зазначає прес-служба "Нашої України".

У недалекому минулому Нонік очолював управління боротьби з оргзлочинністю. Під час президентської кампанії 2004 року він керував УМВС в Кіровоградській області.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування