Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко образилась на чоловіків і зустрілася з трьома Юлями

Середа, 8 березня 2006, 11:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує в разі перемоги на виборах підняти державну допомогу батькам напівсиріт та дітей-інвалідів до 2 тис. гривень щомісяця.

Про це вона заявила під час зустрічі з персоналом пологового будинку в Дніпропетровську, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ситуація дуже складна, адже мати, яка вимушена проводити весь свій час з дитиною, не може працювати", - сказала вона.

Під час відвідання пологового будинку Тимошенко також зустрілася з молодою мамою Юлею. Її дочка стала першою в Дніпропетровську новонародженою дитиною в цьому році – вона народилася в 00:05 1 січня. Її також назвали Юлею – на честь Тимошенко.

Дізнавшись про приїзд лідерки БЮТ, молода мама з дочкою й чоловіком спеціально приїхала в пологовий будинок, щоб особисто привітати її з 8 березня та вручити квіти.

Інша молода мати приїхала до Тимошенко з Запоріжжя. Свою доньку вона народжувала в Дніпропетровську і теж назвала її на честь екс-прем’єра Юлею.

Молода сім’я також спеціально приїхала напередодні жіночого свята в Дніпропетровськ, щоб побачитися з Тимошенко.

Разом з тим, в своєму привітанні до 8 березня, розміщеному на сайті блоку, Тимошенко зазначила: "Вітаю Вас із першим святом весни - справедливо, що це найжіночніше свято".

"Чесно кажучи, це, мабуть, трохи образливо, коли жіночий день святкується лише раз на рік. Ми маємо повне і безумовне право кожного дня почуватися святково. Бо жінка щодня несе і дарує світові красу, тепло, добро і ласку", - вважає вона.

"Бажаю, щоб чоловіки дарували нам свято щодня", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування