Омельченко не збирається віддавати Черновецькому Київ

Середа, 12 квітня 2006, 10:43

Нинішній мер Олександр Омельченко оскаржив рішення Шевченківського районного суду, який відмовився визнати вибори мера недійсними за його позовом, в Апеляційному суді Києва.

Про це сказав представник Омельченка, надаючи копію апеляції, зареєстровану в суді, на засіданні Київської міської територіальної виборчої комісії у вівторок.

В апеляції сказано, що рішення суду необґрунтоване, повідомляють Українські новини.

Тим часом газета "Сегодня" у середу пише, що Київська міська територіальна комісія відкликає своє поспішне рішення про скликання нової Київради.

Як відомо, саме там Черновецький мав вступити на посаду мера. У вівторок в багатьох ЗМІ була поширена інформація, що 14 квітня о 14 годині відбудеться перше засідання новообраної Київради.

Як виявилося, тервиборчком допустився помилки, і що саме спонукало голову комісії до такого рішення - залишається невідомим. Нову дату скликання призначать на одному з наступних засідань вищезгаданої комісії. Найближче з них – у середу, повідомляє УНІАН.

Як відомо, раніше Шевченківський районний суд Києва відмовив у задоволенні адміністративного позову кандидата в мери Києва, нинішнього мера Олександра Омельченка до Київської міської територіальної виборчої комісії й третьої особи - кандидата в мери Леоніда Черновецького - з вимогою визнати вибори недійсними.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...