РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ ЗАБОРОНИЛИ ОПРИЛЮДНЮВАТИ

Середа, 12 квітня 2006, 11:30

Вищий адміністративний суд заборонив публікувати результати виборів Верховної Ради за позовом блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція".

Про це сказала начальник прес-служби Центральної виборчої комісії Зоя Шарикова з посиланням на ухвалу суду від 11 квітня, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

У своїй ухвалі суд заборонив ЦВК робити будь-які дії з оприлюднення результатів виборів, а також заборонив редакціям газет "Голос України" і "Урядовий кур'єр" публікувати офіційні результати виборів.

Водночас прес-служба блоку Вітренко повідомляє, що в позові блоку оскаржувалася процедура оприлюднення ЦВК офіційних результатів виборів.

"Рішенням Вищого Адміністративного Суду України зафіксовано, що офіційні результати виборів, оголошені ЦВК 10 квітня, не можуть набрати чинності, оскільки їхнє оголошення велося з порушенням процедури – таким чином, завдяки судовому рішенню 11 квітня, станом на сьогодні в Україні не оголошені і не набрали чинності офіційні результати парламентських виборів", – сказано в повідомленні блоку.

Як відомо, 10 квітня ЦВК доручила "Голосу України" і "Урядовому кур'єру" опублікувати список депутатів Ради до 15 квітня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News