Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи обирають дорогі особняки, але іноді селяться в дитсадках

Четвер, 20 квітня 2006, 11:25

Партійні офіси комуністів знаходяться в дорогих особняках в елітних районах Києва.

Про це пише газета "Дело", продовжуючи репортажі про офіси великих партій.

Центральний офіс Компартії знаходиться на Подолі — прямо навпроти Загсу, на Борисо-Глібській, 7. Живуть комуністи в окремому житловому комплексі, що складається з двох особняків. Один — двоповерховий старий будинок, знаходиться з власності КПУ з 2002 року.

За оцінками ріелторів, при покупці особняка в цьому районі 1 кв. м коштує біля $3 тис, відзначає газета.

Крім старого будинку, комуністи звели новобудову в чотири поверхи. "Раніш це була стара напівзруйнована забита заборами купа", — розповіли "Делу" у прес-службі КПУ.

Колись тут знаходилися стайні — "Горкоммунхоза". Придбання однієї сотки землі в цьому районі коштує близько $15 тис. До речі, за цією адресою дотепер юридично "проживає" компанія "Спалах", яка займається продажем стоматологічних матеріалів і інструментів.

Як відзначають автори матеріалу, подбавши про зовнішній вигляд будинків, комуністи не поспішають облаштовувати робочі кабінети в офісах.

У невеликому саду в дворі будинку комуністи розбили виноградник. Тут же — постійне місце паркування єдиного за документами партійного автомобіля КПУ — білого мікроавтобусу Volkswagen.

Знадвору — окремий вхід у музей Компартії. Правда, горда назва себе не виправдує — це скоріше бібліотека партії, де комуністи дбайливо зберігають усі випуски газети "Комуніст", починаючи з 1918 року, пише газета.

Столичний міський комітет КПУ орендує цілий поверх офісного будинку по вулиці Ванди Василевської, 7. За даними агентств нерухомості, оренда офісів без ремонту тут коштує близько $25 за кв. м. "Кабінети тут більші, та й меблі кращі", - пише "Дело".

Комуністи Луганщини з гордістю розповідають про свій офіс. "Наш офіс — найкращий в Україні, у Донецьку і то гірший", — сказали у прес-службі обласної організації КПУ.

Двоповерховий особнячок розташований у віддаленому районі місті — Камброді. Записаний він на комуніста, що живе по сусідству. В обкомі 22 кімнати, дві кухні, два туалети, великий актовий зал і навіть три готельних номери для ночівлі товаришів.

А от комуністам у Запорожжі поталанило менше — вони ходять на роботу в дитячий сад.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...