Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму убито кандидата у депутати. Знову республіканець

Вівторок, 4 квітня 2006, 12:50

У Криму знайдено мертвим члена Республіканської партії України, який балотувався у Феодосійську міськраду й у Верховну Раду автономії, Микола Баришев.

Про це сказано в заяві президії Політради РПУ, передає Обком з посиланням на Уніан.

"3 квітня знайдено тіло кандидата в місцеву владу Криму. Убитий – член РПУ Микола Баришев - балотувався у Феодосійську міськраду й у Верховну Раду Автономної республіки Крим", - говориться в повідомленні.

РПУ також підкреслює, що "минув лише тиждень із дня смерті республіканця Анатолія Симоненка, який брав участь у виборах голови селищної ради пгт. Мирний і переміг в них".

Республіканська партія України змушена повторно звернути увагу президента України і силових відомств на ситуацію, що склалася останнім часом у Криму, сказано в документі.

На думку республіканців, "беззаконня, що діється в Криму, викликає серйозне побоювання".

"У день голосування рішенням тервиборчкому був знятий з виборів кандидат у мери Сімферополя, член РПУ Олександр Гресс. Хоча пізніше суд визнав рішення тервиборчкому недійсним. РПУ висловлює стурбованість цим ланцюгом подій, що відбулися,", - зазначаэться в повідомленні.

Президія Політради Республіканської партії рішуче наполягає на проведенні ретельного розслідування убивств кандидатів у депутати, скоєних останнім часом у Криму.

Члени президії закликають президента негайно вжити заходів для наведення порядку на півострові і відновлення влади закону в АРК.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування