Тимошенко їздила "гіпнотизувати" шокованих інвесторів

П'ятниця, 19 травня 2006, 20:17

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко візьме на себе персональну відповідальність за прозорість та відкритість економіки України, зокрема, використання інвестицій, які йтимуть в Україну.

Про це вона заявила у Лондоні під час зустрічі з міністром закордонних справ "тіньового уряду Великобританії" Вільямом Хагом, повідомляє прес-служба БЮТ.

Тимошенко зазначила, що Україна на сьогодні є найбільш привабливим та перспективним об'єктом для інвестування грошей.

Також на зустрічі були присутні провідні фінансисти та найбільший потенційні інвестори з Великобританії, пише прес-служба.

Як відомо, одразу після парламентських виборів головний економіст інвестиційного банку UBS у Лондоні Клеменс Ґрейф заявив, що в такій поділеній країні, як Україна, результати виборів не виглядають обнадійливо для інвесторів.

"Більшість інвесторів дуже нервуватимуть. Люди насторожено ставляться до Тимошенко через її неринкові інстинкти", - зазначив Ґрейф.

У той же час голова групи дослідження ринків, що розвиваються, компанії Barclays Capital Маттью Воґель зазначив, що за умов відновлення "помаранчевої" коаліції за участі Тимошенко середовище інвесторів на певний час перебуватиме у стані шоку і непевності.

Зокрема, в ділових колах Великобританії у пам'яті ще свіжі спроби масової реприватизації, які робила прем'єр Тимошенко протягом 8 місяців перебування на цій посаді, пояснив Воґель.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування