Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович образився, що йому не дали попрацювати

Четвер, 25 травня 2006, 13:36

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає порушенням регламенту рішення Верховної Ради про оголошення перерви в роботі парламенту до 7 червня.

"Це вже порушення регламенту роботи Верховної Ради. Коли ж ми почнемо працювати і вирішувати питання, що нагромадилися за увесь час?", - підкреслив лідер Партії регіонів.

За його словами, на засіданні ради Партії регіонів у четвер буде ухвалено політичну заяву з приводу ситуації у Верховній Раді.

На запитання, чи він визнає, що голосування у 240 голосів за перерву в роботі ВР до 7 червня свідчить про створення коаліції за участю "Нашої України", БЮТ та СПУ, Янукович відповів: "Це ні про що не свідчить".

Він зазначив, що Партія регіонів як переможниця виборів звернулася до політичних сил щодо створення коаліції.

Також Янукович зазначив, що звернення президента Віктора Ющенка до Верховної Ради переконує, що у керівництва держави "неадекватна оцінка ситуації в Україні".

Як сказано у заяві Партії регіонів, розміщеній на сайті Януковича, фракція Партії регіонів "висловлює рішучий протест проти брутального порушення регламенту роботи Верховної Ради, яке було спричинене діями фракцій "Наша Україна", Соцпартії та БЮТ".

На думку "регіоналів", перерву у роботі парламенту до 7 червня було зроблено з метою затягнути час, "щоб продовжити безконечні, що тривають уже багато місяців, інтриги зі створення так званої помаранчевої коаліції".

***

Водночас представник блоку "Наша Україна" Петро Порошенко у першому голосуванні парламенту бачить ознаки створення коаліції між БЮТ, "Нашою Україною" та Соцпартією.

"Голосування за перенесення засідання нового парламенту на 7 червня – це перша ознака створення помаранчевої коаліції", - заявив Порошенко.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування