Люди Тимошенко і Януковича орендували ліс

Четвер, 25 травня 2006, 15:11

З часів свого прем'єрства лідер БЮТ Юлія Тимошенко багато своїх поглядів переглянула.

Про це заявив депутат від фракції БЮТ Таріел Васадзе, який є почесним президентом корпорації "Укравто", повідомляє газета "Дело".

"Що стосується Юлії Володимирівни, вона багато що переглянула у своїх діях", - заявив він, відповідаючи на питання, чому він обрав БЮТ, якщо неодноразово критикував Тимошенко за її дії як прем'єр-міністра.

Він також заявив, що в тому, що Тимошенко переглянула свої позиції, є і його заслуга.

"І я в тому числі (вплинув). Я б інакше і не пішов у БЮТ, якби бачив, що Тимошенко залишилася при своїх колишніх переконаннях", - заявив він.

На питання про те, чи пропонували йому "Наша Україна" і Партія регіонів місце в їхніх списках він відповів: "Так мені і БЮТ не робив такої пропозиції. Це було моє бажання. Я сам виходив на цю політичну силу".

Васадзе також розповів, що "дуже любить полювання". "Там я відпочиваю. Люблю побачити звіра, поспілкуватися на природі, помилуватися нею. Полювання для мене — не процес добування якихось трофеїв. Як і в промисловості, хочу, щоб у лісі все духмяніло", - розповів він.

За його словами, він, Сергій і Олександр Буряки (фракція БЮТ) і Віталій Хомутинник (фракція Партії регіонів) недалеко від Києва взяли в оренду невелику територію лісу.

"Кілька років завозили тварин, годували, вирощували. Збираємося, в основному, цією компанією помилуватися природою, поспілкуватися, розповісти анекдоти, повеселитися", - розповів він.

"Часто з нами буває перший президент Леонід Кравчук, депутати-соціалісти. Ми там не за партійною приналежністю збираємося", - сказав Васадзе.

Він також відзначив, що полює тільки в Україні, навіть раніше, коли цього угіддя не було, він їздив у Рівне, до Волинської, Сумської, Херсонської області, у Крим.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...