Руслана хоче натякати на щось уряду

Четвер, 25 травня 2006, 17:00

Член фракції "Наша Україна", співачка Руслана Лижичко обіцяє бути присутньою на всіх засіданнях Верховної Ради, проте вже попередила, що одне засідання вона ймовірно пропустить.

"У мене буде 23-го сольний концерт під час матчу "Туніс-Україна", - зізналась вона журналістам у четвер.

"Я привезу дуже багато жовто-блакитної символіки і роздам всьому Берліну. Ми перетворимо Берлін на Україну", - сказала Руслана, додавши, що намагатиметься відвідувати всі засідання, "хіба що ви відпустите мене на якісь дуже важливі сольні концерти".

Також вона повідомила, що дуже задоволена місцем у сесійній залі, оскільки воно розташоване "біля уряду - можна щось там натякати".

Відповідаючи на питання, чим вона збирається займатися у Верховній Раді, Руслана повідомила, що має кілька проектів, не пов’язаних з культурою.

"Не сприймайте мене банально, не думайте, що Руслана може сказати щось розумне тільки про книговидавництво або про фольклористику або кіноіндустрію, хоча про це я також буду говорити".

"Мене дуже турбує наша зовнішня політика. Звичайно, я - за ЄС, звичайно, я – за євроінтеграцію. І звичайно хочу докластися максимально до благочинності і до молодіжної політики", - сказала вона, додавши, що хоче працювати в комітеті з євроінтеграції.

"Не знаю, чи буду я займатися складними ідеологічними процесами, вибачте, ідеології мені вистачає в творчості. А тут треба намітити собі так проектів з 20 і дуже чітко їх реалізувати".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...