Тимошенко дозволила б "регіонам" кричати "Оле-оле!" і пити пиво

Четвер, 25 травня 2006, 17:48

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає представників фракції Партії регіони вести себе в сесійній залі парламенту виховано і толерантно.

Як передає кореспондент УНІАН, в інтерв’ю журналістам вона зізналась, що їй соромно за деяких депутатів, які сьогодні в залі тупотіли ногами, свистіли, викрикували тощо. І особливо, за її словами, це стосується представників Партії регіонів.

"Я хочу сказати, що це не футбольне поле, це не гра "Шахтар" – "Динамо", це - серйозний орган влади України, і тому я просила б тих депутатів, щоб вони, перш за все, були вихованими, толерантними…", - наголосила Тимошенко.

Разом з тим вона вважає, що, якщо вони до цього звикли, то спеціально для представників Партії регіонів необхідно зробити поправку в регламенті: "Дозволити їм кричати "Оле-оле!" і пити пиво – тоді це хоч буде регламентом передбачено".

Загалом, Тимошенко зазначила, що в усьому іншому вона задоволена першим пленарним днем, оскільки було прийнято багато необхідних процедурних рішень.

Як повідомлялося, у четвер у Верховній Раді між депутатами сталася сутичка. Зокрема, під час прийняття рішення про оголошення перерви у роботі сесії до 7 червня депутати фракції КПУ та "регіонів" намагалися заблокувати трибуну, вимагаючи продовжити роботу Верховної Ради або принаймні оголосити перерву для обговорення цього питання.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування