"НАША УКРАЇНА" РОЗСВАРИЛАСЯ З ТИМОШЕНКО І МОРОЗОМ І ХОЧЕ СВОГО ПРЕМ’ЄРА

Вівторок, 13 червня 2006, 11:57

У разі недосягнення згоди між БЮТ та Соцпартією щодо створення коаліції "Наша Україна" готова запропонувати свою кандидатуру на посаду прем’єра.

Про це сказав депутат, член робочої групи від "Нашої України" Роман Зварич, повідомляє прес-служба партії.

"Коаліція має бути сформована в будь-якому випадку. Ми постійно демонстрували конструктивну позицію, однак в зв’язку з безперспективністю ситуації заявили своїм партнерам, що ми вільні в своїх діях", - заявив Зварич.

За його словами, якщо певна політична сила або особистість хоче взяти на себе відповідальність і сформувати коаліцію, то вона не повинна це робити мовою ультиматуму.

"Якщо ж ця політична сила не спроможна це зробити, ми готові взяти на себе відповідальність і запропонувати свою кандидатуру на посаду прем’єра", - наголосив депутат.

Також, за словами Зварича, "Наша Україна" не сприймає будь-які варіанти позакоаліційних домовленостей, відповідно до яких можуть бути "в практично авантюрний спосіб вирішені кадрові питання".

Крім того, він зазначив, що переговорний процес щодо створення коаліції між "Нашою Україною", БЮТ та Соцпартією є безперспективним.

"Переговорний процес зайшов у глухий кут. Це спричинено тим, що ми постійно чуємо мову ультиматуму від наших партнерів. Ми не сприймаємо такий стиль ведення переговорів, тому вважаємо, що переговорний процес у рамках трійки є сьогодні безперспективним", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування