Януковичу вигідні перевибори?

Понеділок, 19 червня 2006, 17:34

Партія регіонів не боїться перевиборів і вважає, що на них її результат буде ще вищим.

Про це в інтерв'ю німецькому радіо "ARD" заявив член Партії регіонів Євген Кушнарьов, передає прес-служба Регіонів.

У той же час Кушнарьов назвав чотири можливих варіанти розвитку внутрішньополітичної ситуації в Україні.

"Ще можливе створення "помаранчевої" коаліції. Якщо це відбудеться, то три політичні сили: "Наша Україна", БЮТ і СПУ візьмуть на себе відповідальність за стан справ в Україні, а Партія регіонів оголосить про свій перехід в опозицію", - заявив він.

"Варіант другий: якщо "помаранчева" коаліція не відбудеться, ми готові до створення широкої коаліції", - продовжив представник Регіонів.

"Партія регіонів провела консультації з "Нашою Україною" і бачить можливість створення такої коаліції. Ми готові разом з ними над цим працювати, але для цього необхідна їхня згода", - додав Кушнарьов.

Третій варіант, на його думку, - розпуск парламенту, якщо жодна з можливих коаліцій не створюється.

"Але можливий і четвертий варіант: формування міжфракційної більшості й обрання керівництва Верховної Ради", - зауважив Кушнарьов.

"Ми не заважаємо створенню "помаранчевої" коаліції, але не віримо в її ефективність, і, навіть якщо вона буде створена, не віримо в її міцність і довговічність", - заявив представник Регіонів.

"Ми готові до створення широкої коаліції. І в найгіршому варіанті не боїмося повторних виборів, і я впевнений, що результат Партії регіонів на них буде ще вищим", – підкреслив Кушнарьов.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...