Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В офісі Ющенка вже зробили вибір на користь Януковича

Понеділок, 19 червня 2006, 18:00

Секретаріат президента вважає, що в коаліції Блоку "Наша Україна", Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко буде закладено більше ризиків, ніж у можливій коаліції НУ і Партії регіонів.

Про це сказав журналістам перший заступник голови секретаріату Іван Васюник, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

"Насправді, для виборців, для помаранчевих або для виборців Сходу, більш відчутними і більш зрозумілими будуть помилки помаранчевої коаліції, тому що ця команда вже разом працювала, і якщо з другої спроби помаранчева команда буде робити ті ж самі помилки, це буде сприйматися всім електоратом уже не як помилки, а як несерйозність і знущання", - сказав він.

"Тому ризиків стабільності більше в помаранчевої коаліції, а у випадку з Регіонами видимих ризиків набагато менше, але вони ще до кінця не готові працювати в новому форматі у виконавчій владі, там ще задовольняють старі методи, але колись це треба перейти", - додав Васюник.

За його словами, за будь-якої конфігурації ризики будуть закладені.

"На другий день після створення будь-якої коаліції з'являються найбільші ризики", - сказав Васюник.

За його словами, після створення коаліції в будь-якому випадку потрібно буде зібратися президентові Віктору Ющенку з коаліцією й опозицією.

"Яка б не була коаліція, я знаю, що на 2-й день разом із президентом сідає коаліція разом з опозицією і говорить про загальнонаціональні пріоритети", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування