МОРОЗ ДУМАЄ, ЩО СЛОВА ЮЩЕНКА МАЛО ВАЖАТЬ, І СТАВИТЬ НОВУ УМОВУ

Середа, 21 червня 2006, 18:57

Соцпартія буде "вільна у своєму виборі", якщо в четвер на ранковому засіданні ВР не буде оголошено про створення коаліції.

Про це заявив в інтерв`ю журналістам лідер СПУ Олександр Мороз.

За його словами, "або завтра на ранковому засіданні буде оголошено про створення коаліції в цьому форматі (ідеться про "Нашу Україну", БЮТ та СПУ), або ми діємо адекватно – ми вільні у своєму виборі".

"Далі шукати підстави, причини або приводи зволікань, я гадаю, негоже", - підкреслив він.

За словами Мороза, "це не додає честі ні депутатам, ні тим, хто хоче утворити коаліцію, ні тим, хто готовий бути в опозиції".

Він вважає, що це також "не додає честі президенту України", оскільки затягування процесу створення коаліції свідчить про те, що "його слова мало що важать".

Лідер СПУ зазначив, що в середу в присутності президента Віктора Ющенка було погоджено всі терміни створення коаліції. За його словами, прозвучали запевнення в тому, що ніяких розбіжностей в цьому процесі не буде.

Також Мороз повідомив, що в середу депутати з фракцій "Наша Україна" та БЮТ не прийшли на спільне засідання народних депутатів, яке мало відбутися у Верховній Раді України о 15.00.

Він стверджує, що представники БЮТ і "Нашої України" знали про це засідання. Мороз зазначив, що не хоче нікого ні в чому звинувачувати, але не розуміє відсутності представників цих двох фракцій на спільному засіданні.

Як відомо, Мороз і лідер БЮТ Юлія Тимошенко наполягали у середу на оголошенні про створення Коаліції демократичних сил.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування