Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Януковичу попрощатись дружно з владою

Четвер, 22 червня 2006, 11:32

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає учасників помаранчевої коаліції "прискіпливо" ставитись до кандидатур, які висуватимуть на посади.

"Якщо є хоча б натяк на те, що у людини є якісь там посягання взяти щось державне, прошу таких людей в списки не ставити", - заявила Тимошенко з трибуни Верховної Ради в четвер. На цьому з боку "регіоналів" почали лунати голоси.

"Я розумію, що коли Партія Регіонів чує про посади, у вас пожвавлення пішло, це вже не про вас. З надією прийти після 10 років руйнації країни до влади вам потрібно попрощатися. Попрощайтесь дружно", - звернулась вона до "регіоналів".

Вона також зазначила, що її "здивував плач губернатора" (Олександра Єфремова від Луганщини - УП), який скаржився, що помаранчева влада довела країну до того, що почали лопатись труби.

"Якщо б лежали нові труби, які були покладені за десять років панування мафії, вони б сьогодні не рвалися. Тому що бюджет і все, що тільки шевелилося в країні, ви розгребли по своїх кишенях. Тому і труби рвуться. Ми їх не латати будемо, а змінювати", - зазначила вона.

"Ви думали замінити гасло "бандити повинні сидіти в тюрмах" на "бандити повинні сидіти в міністерських кріслах" – не вийде. І те, що не дали зробити нашій політичній силі після помаранчевої революції, а саме, щоб закон був рівний для всіх", - заявила вона і наголосила, що першою реформою, яку запровадить новий уряд, буде реформа правосуддя.

"А опозиція хай не хвилюється, буде жити цивілізовано і радісно, якщо буде жити за законом", - додала Тимошенко.

Зі свого боку лідер Компартії Петро Симоненко запропонував "помаранчевій коаліції виключити зі своїх списків всіх олігархів".

"Я тоді подивлюся, скільки вас залишиться", - зазначив він.

"І останнє, я бачу, що табір, про який тут зараз сказали, успішно іде в небо. Щасливої дороги вам", - додав Симоненко.

"Українска правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...