ТИМОШЕНКО ЧЕКАЄ ВІВТОРКА І НЕ СПИТЬ ЧЕРЕЗ ПОРОШЕНКА

Четвер, 22 червня 2006, 12:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що до вівторка президент зробить подання про її призначення прем'єр-міністром.

"До вівторка буде відведено час для направлення подання, ми очікуємо на відповідь від президента", - сказала Тимошенко журналістам.

Вона пояснила, що тільки після обрання прем’єром зробить подання до парламенту про затвердження міністрів, оскільки так вимагає Конституція.

Тимошенко повідомила, що вже зібрані усі підписи з трьох фракцій під коаліційною угодою.

"У нас є 243 підписи, вони були і на момент оголошення коаліції", - сказала лідер БЮТ під час підходу до преси з Безсмертним і Морозом.

На питання, як вона уявляє свою співпрацю зі спікером Порошенком, вона відповіла, що "жодна фракція поіменно не голосувала за жодну кандидатуру (внесення до парламенту), і поки зарано про щось говорити".

Уже після закінчення короткого брифінгу Тимошенко сказала про спікерство Порошенка: "Я вважаю фракцію "Наша Україна" демократичною і послідовною, і ми сподіваємось на їх розумне рішення"

Вона також сказала, що не спала вночі через рішення "Нашої України" висунути Порошенка в спікери.

"Я зовсім не спала, бо вчора ввечері почула таку круту новину від "Нашої України" відносно кадрових призначень, що мені зовсім не спалось", - сказала лідер БЮТ.

Вона відмовилась охарактеризувати кандидатуру Порошенка як майбутнього спікера. "Я вам нічого не скажу, щоб не зруйнувати коаліцію", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News