Порошенко не заливатиме Тимошенко смалець за шкіру?

Четвер, 22 червня 2006, 20:24

Лідер блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний не виключає, що на засіданні фракції можуть розглядатися шість кандидатур на посаду спікера Верховної Ради.

Про це він сказав в ефірі каналу "1+1" в четвер.

"До блоку "Нашої України" входять шість партій. Я не виключаю, що кожна з партій висуне свого кандидата, і фракція буде розглядати ці пропозиції", - зазначив він.

"Це нормально, це демократично. Ми запропонували кандидатуру Петра Порошенка", - додав він.

На питання, чи правда, що Порошенка пропонують з метою створення противаги можливому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, Безсмертний відповів: "Думка про те, що хтось комусь буде заливати смалець за шкіру, вона привнесена з учорашнього дня".

"Насправді вони будуть берегти одне одного", - додав лідер "Нашої України".

При цьому він зазначив, що "Петро Олексійович та Юлія Володимирівна набагато швидше можуть знайти спільну мову, ніж, наприклад, Юлія Володимирівна і Роман Петрович (Безсмертний)".

"Я знаю їх давно, знаю дуже добре, вони на 90% проблем дивляться однаково", - додав Безсмертний.

На питання, чи буде у вівторок голосування по кандидатурах на пост спікера та прем'єр-міністра, лідер "Нашої України" відповів, що "голосування планується".

"Я не є мрійником, не є песимістом, я просто реально дивлюся на речі. Тому що уроки минулого показують, що треба відточити цей олівець, щоб провести дуже філігранну лінію, щоб не було жодних збоїв", - додав Безсмертний.

Також він повідомив, що в "Нашій Україні" пропонують внести зміни в регламент для запобігання зриву голосування за кандидатури прем'єра та спікера.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування