Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Паспорт Пукача долучили до справи Гонгадзе

Понеділок, 26 червня 2006, 13:40

Знайдений Службою безпеки закордонний паспорт на ім`я колишнього начальника зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача приєднано до справи Гонгадзе.

Про це повідомила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, передає УНІАН з посиланням на "Газету по-киевски".

Днями СБУ, співробітники якої при ліквідації конвертаційного центру в Києві знайшли паспорт зниклого генерала, передала документ у Генеральну прокуратуру.

Закордонний паспорт як речовий доказ приєднають до досудового слідства, яке ведуть слідчі Генпрокуратури щодо організаторів і замовників вбивства журналіста, пише газета.

Як повідомлялося, 16 червня під час спецоперації було виявлено закордонний паспорт на ім`я Пукача, про справжність якого пізніше заявив голова СБУ Олександр Дріжчаний.

Паспорт був знайдений у керівника угрупування, що займалося протиправними “конвертаційними” операціями, а також контрабандним ввезенням і реалізацією в країні коштовного каміння.

В понеділок, 26 червня, Апеляційний суд Києва продовжить розгляд справи про виконавців вбивства Г.Гонгадзе. Минулої п`ятниці на засіданні, яке проходило в закритому режимі, судді приступили до допиту підсудного Миколи Протасова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...