З України депортували ще одного росіянина

Понеділок, 26 червня 2006, 15:36

Троє громадян із країн ближнього зарубіжжя депортовані за межі України у зв'язку з незаконним перебуванням на території країни і з веденням незаконної підприємницької діяльності.

Про це в понеділок повідомили в прес-службі Головного управління СБУ в Криму, передає "Інтерфакс-Україна".

СБУ перевірила законність перебування на території України трьох громадян, які прибули в автономію з країн ближнього зарубіжжя, зокрема, з Росії, Азербайджану і Бєларусі.

За даними СБУ, правопорушники займалися підприємницькою діяльністю, не одержавши відповідні дозвільні документи в Кримському республіканському центрі зайнятості.

За словами самих іноземців, це було обумовлено тим, що в їхніх паспортах була відсутня відмітка про перетин державного кордону України, що дає громадянам іншої держави можливість працевлаштування.

У той же час легалізувати своє перебування в Україні вони не побажали, переховуючись від правоохоронних і контролюючих органів.

У даний момент щодо порушників співробітники Судакского райвідділу міліції і відділу прикордонної служби міста склали адміністративні протоколи, і за рішенням суду іноземці були оштрафовані і випроваджені поза межі України.

Одному з іноземців, який порушив українське законодавство, уже другий раз заборонено в'їзд в Україну терміном на 5 років.

Як відомо, раніше депутатам Держдуми Росії Володимиру Жириновському і Костянтину Затуліну було заборонено в'їзд на територію України.

У той же час громадянин Росії, лідер організації "Прорив" Олексій Добичін був депортований з України із забороною в'їзду на територію країни терміном на 5 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування