"Пора" хоче зіграти з януковичами в футбол

Неділя, 16 липня 2006, 15:37

Громадянська партія "Пора" пропонує мешканцям наметового містечка Партії регіонів під стінами Верховної Ради провести футбольний матч.

Про це у неділю повідомляє прес-служба "Пори".

Крім того, партія звернулася до мера Києва Леоніда Черновецького з проханням забезпечити гігієнічні потреби таборового містечка Партії регіонів, який розташований в Маріїнському парку.

"Учасники табору, які не забезпечені елементарними засобами гігієни, поставлені віч-на-віч зі своїми фізіологічними потребами. Це згубно впливає як на екологію парку, так і призводить до антисанітарії в містечку", - говориться у зверненні.

"Пора" відзначає, що відсутність засобів гігієни в Маріїнському парку створює певний дискомфорт не лише для учасників таборового містечка Партії регіонів, але й для перехожих та мешканців прилеглих вулиць.

"З огляду на це "Пора", турбуючись про комфорт мітингувальників від Партії регіонів, киян та гостей міста звертається до Вас з проханням забезпечити протестуючих гігієнічними засобами, зокрема, біотуалетами", - говориться в листі до Черновецького.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування