Рибачук радить пропускати "артпідготовку" Януковича мимо вух

Неділя, 30 липня 2006, 21:04

Голова секретаріату президента Олег Рибачук вважає, що Універсал національної єдності буде підписано.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" в неділю ввечері.

"Я не уявляю того, що цей документ не буде підписаний. Результатом цього буде вимушене рішення президента, щоб політичні сили пішли на нові вибори", - сказав Рибачук.

Коментуючи заяви "Нашої України" та Партії регіонів зі звинуваченнями відносно одне одного, Рибачук сказав: "Мені зараз дивно, коли ми бачимо заяви однієї політичної сили, іншої політичної сили. Ми бачимо, що це йде артпідготовка перед завтрашнім днем".

Коментуючи висловлювання Віктора Януковича, що йому не потрібна посада прем’єр-міністра в обмін на зраду виборців, Рибачук сказав: "Я хотів би запитати Януковича, що саме його ганьбить і в чому є зрада його виборців? Тому що в мене не було відчуття від 12-годинних перемовин з Віктором Федоровичем щось таке, що ганьбило б його чи його політичну силу".

Рибачук також критично оцінив висловлювання члена Партії регіонів Тараса Чорновола про те, що переговори зайшли у глухий кут і Універсал національної єдності не буде підписано.

"Я пропускав би мимо вух ту заяву, яку зробила Партія регіонів. Я б на це дивився як на момент посилення позиції перед переговорами. В мене не було (на переговорах) відчуття цього фаталізму, який присутній у цих заявах", - сказав він.

Разом з тим, Рибачук зазначив, що "був би здивований, якби відразу Регіони підписали цей Універсал".

Він також висловив припущення, що після підписання Універсалу парламентська коаліція може бути переформатована. На думку глави секретаріату президента, з її складу може вийти Компартія.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...