Російський бізнесмен спростовує, що убивав Гонгадзе

Вівторок, 1 серпня 2006, 16:51

Глава російської компанії "Альфа Груп" Михайло Фрідман має намір звернутися до Генпрокуратури України в зв'язку з обвинуваченнями про причетність до убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"До трагічної смерті журналіста Георгія Гонгадзе я, на жаль, ніколи не чув його імені", - говориться в зверненні Фрідмана, передає Газета.ру.

"Хочу також офіційно заявити, що ніколи не мав честі особисто знати Мороза. Ніколи не розмовляв телефоном і не обмінювався ніякими письмовими повідомленнями ні з ним, ні з його представниками", - сказано в заяві.

Фрідман повідомив, що "має намір усіма наявними в його розпорядженні законними засобами захистити своє добре ім'я, ділову репутацію, особисті честь і гідність".

Раніше у вівторок, представник "Фонду громадянських свобод" Бориса Березовського Олександр Гольдфарб.

На прес-конференції в Києві Гольдфарб заявив, що надав у розпорядження української влади показання свідків, що вказують на причетність Михайла Фрідмана і спікера Верховної ради Олександра Мороза до убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Пізніше генпрокуратура повідомила, що передані Гольдфарбом у Генпрокуратуру свідчення громадянина США не містять об'єктивних даних про причетність Олександра Мороза до замовлення убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News