ЮЩЕНКО ПРОВІВ БІЛЬШЕ 9 ГОДИН З ЯНУКОВИЧЕМ. І з Безсмертним

Вівторок, 1 серпня 2006, 19:39

Зустріч президента Віктора Ющенка з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем почалася приблизно о 14 годині дня і тривала більше 9 годин - до 23.20.

Протягом цього часу прес-секретар Януковича двічі анонсував закінчення зустрічі, однак потім виявлялося, що це були лише технічні перерви, після яких зустріч поновлювалась.

За неофіційною інформацією, заключне засідання круглого столу, проведення якого планувалося на вівторок, мало розпочатися ще о 17.15, однак, за даними неофіційних джерел, цей захід мав розпочатися о 22 годині.

Як повідомляють джерела "Української правди", на зустрічі з Януковичем також присутні Роман Безсмертний та окремі представники політради блоку "Наша Україна".

Також в секретаріаті присутні Олександр Третьяков та Петро Порошенко, але вони не перебувають на зустрічі між Януковичем і президентом. Крім того журналісти помітили в секретаріаті прем’єра Юрія Єханурова.

Прес-секретар президента заявила, що їй відомо тільки про зустріч з Януковичем.

Як анонсувалося раніше, після зустрічі з Януковичем президент має провести зустріч ще з головою Верховної Ради Олександром Морозом і лідером фракції Комуністичної партії Петром Симоненком.

1 серпня, Ющенко провів консультації з керівництвом блоку "Наша Україна" та лідером БЮТ Юлією Тимошенко щодо можливості розпуску Верховної Ради.

Українська правда, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування