Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВІДМОВИВСЯ ВІД ФЕДЕРАЛІЗМУ

Вівторок, 1 серпня 2006, 23:25

Під час зустрічі президента Віктора Ющенка з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем вдалося знайти певне порозуміння.

Про це заявила прес-секретар президента Ірина Геращенко.

"Відбулося наближення позицій, можна говорити про певне порозуміння, зокрема, в принциповій для президента темі єдності України і відмові від теми федералізму", - зазначила Геращенко.

За її словами, зустріч Ющенка з Януковичем, яка тривала більше 9 годин, відбувалася тет-а-тет, але на "останньому етапі до них приєдналися члени робочої групи", які працюють над узгодженням тексту Універсалу.

Геращенко зазначила, що до робочої групи від секретаріату президента входять заступник голови секретаріату Іван Васюник та юристи-радники. Від "Нашої України" в роботі групи беруть участь Роман Зварич, Анатолій Кінах та Петро Порошенко.

Регіони представляють Раїса Богатирьова, Олена Лукаш та Микола Азаров. Від СПУ Геращенко назвала лише Миколу Рудьковського і додала, що це не повний склад робочої групи.

Геращенко також повідомила, що в середу президент має провести консультації зі спікером Олександром Морозом. Вона додала, що розмови з Морозом, про яку вона повідомляла раніше, не було.

Геращенко також зазначила, що круглий стіл, скоріше за все, відбудеться у середу, а поки триває засідання робочої групи по узгодженню тесту Універсала національної єдності.

Про підсумки роботи групи та про час проведення столу Геращенко пообіцяла повідомити додатково.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...