У Росії не вважають, що Москві треба "швидко полюбити" Януковича

Четвер, 17 серпня 2006, 14:11

Росіяни не підтримають зміну курсу своєї країни у відношенні Києва через нового "проросійського" прем'єра України.

Таким є основний висновок серпневого опитування Всеросійського центра вивчення громадська думки про ставлення росіян до нового прем'єра Віктора Януковича, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Лише 11% росіян підтримали б негайні "дружні дії" Москви назустріч українському прем'єру, включаючи і питання про ціну на російський газ, що поставляється.

41% опитаних соціологами вважають, що Росія, як і раніше, у відносинах між двома країнами має виходити тільки зі своїх довгострокових інтересів, незалежно від того, хто "рулить" українським урядом.

За результатами опитування, 26% респондентів у цілому підтримують можливе пом'якшення позиції Росії за ціною на газ і інші економічні аспекти співробітництва.

Однак при цьому ця категорія росіян вважає, що варто подивитися на те, якою у реальності буде політика нового уряду України.

Найбільш жорстко до України ставляться забезпечені росіяни. 47% вважають, що незалежно від того, хто знаходиться при владі в Україні, Росія має виходити тільки зі своїх власних економічних інтересів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування