Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко поки ще депутат?

Вівторок, 29 серпня 2006, 18:55

Один з керівників партії "Громада" у Дніпропетровській області, депутат облради Тетяна Палійко спростовує чутки про позбавлення екс-прем'єра Павла Лазаренка повноважень депутата Дніпропетровської облради.

Про це вона заявила у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Палійко, обнародування подібної інформації є провокацією, яка спрямована на розкол коаліції в Дніпропетровській облраді, тому що партія "Громада" і Блок Павла Лазаренка наприкінці червня ввійшов у коаліцію з Партією регіонів і Компартією.

Вона відзначила, що Лазаренко законно був зареєстрований кандидатом у депутати Дніпропетровської облради і також законно був обраний її депутатом.

За її словами, 30 серпня Дніпропетровська облрада в 5-е почне спробу продовжити перше засідання сесії 5-го скликання й обрати голову Дніпропетровської облради.

На посаду голови Дніпропетровської облради претендує представник від коаліції в облраді Михайло Разгоняєв і депутат Дніпропетровської облради Микола Швець.

До підписання коаліційної угоди наприкінці червня нинішнього року представники Блоку Лазаренка входили в коаліцію з партіями "Наша Україна", БЮТ, блоком Наталі Вітренко і блоком Володимира Литвина.

Планується, що 30 серпня депутати Дніпропетровської облради розглянуть питання щодо призначення першого заступника голови облради, на посаду якого буде рекомендований депутат облради від Блоку Павла Лазаренка Іван Лазаренко.

Як повідомлялося раніше, Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська прийняв рішення про дострокове припинення повноважень Павла Лазаренка як депутата Дніпропетровської обласної ради.

У постанові суду відзначається, що 18 липня 2006 року Жовтневий райсуд Дніпропетровська виніс рішення за адміністративним позовом правозахисника Бориса Філатова до Дніпропетровського облтервиборчкому і Дніпропетровської облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...