Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голову від Тимошенко знову відмінили

Середа, 9 серпня 2006, 19:25

Київський районний суд Полтави відмінив рішення Полтавської обласної ради від 28 травня 2006 року "Про обрання голови Полтавської облради п'ятого скликання" Володимира Марченка.

Про це повідомив член фракції Партії регіонів у Полтавській облраді Олександр Коваль, який подав позов до суду з проханням визнати незаконним рішення сесії облради п'ятого скликання про обрання голови облради, у зв'язку з порушеннями регламенту.

"Сьогодні в суді була зачитана результативна частина. Суд прийняв рішення відмінити рішення депутатів про обрання голови облради і зобов'язав облраду провести вибори відповідно до закону", - цитує слова Коваля УНІАН.

Як відомо, Київський районний суд Полтави 16 травня відмінив рішення першої сесії Полтавської облради про обрання Марченка (фракція БЮТ) головою Полтавської обласної ради.

Тоді в суді було закінчено слухання справи за позовом члена фракції Партії регіонів в облраді депутата Коваля про визнання незаконним рішення першої сесії облради п'ятого скликання про обрання голови облради.

24 травня депутати Полтавської обласної ради повторно обрали члена фракції БЮТ Марченка головою облради. За його кандидатуру проголосував 61 із 90 депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування