У Януковича виявили, що алчевські гроші вкрали

Четвер, 14 вересня 2006, 17:07

Віце-прем'єр, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Володимир Рибак обурений, що 30% коштів, виділених Алчевську взимку 2006 року на ліквідацію наслідків аварій на об'єктах ЖКГ, були вкрадені.

Про це він заявив у четвер у Донецьку, виступаючи перед учасниками Всеукраїнської наради, присвяченої проблемам підготовки ЖКГ до зимового періоду, повідомляє УНІАН.

"В Алчевську було горе й біда, і 30% грошей вкрали, і сьогодні цього ніхто не заперечує. Сьогодні говорять – давай гроші ще, тому що з'явилася нова людина, мер, а там люди страждають. Це все є, це реальності, з якими ми стикаємося", - сказав Рибак.

Він також акцентував, що уряд має намір працювати, незважаючи на труднощі, й не "валитиме на попередників".

"Ми ніколи не валили на попередників і не збираємося. Ми місяць відпрацювали, і є питання, які треба вирішувати", - зазначив віце-прем'єр.

Як відомо, 22 січня 2006 року в результаті прориву тепломережі 120-тисячний Алчевськ залишився практично без тепла. Близько місяця тривали роботи з ремонту внутрішніх тепломереж будинків і підключення їх до мережі теплопостачання.

У той же час Рибак висловив думку, що досвід Донецька в житлово-комунальній сфері може поширитися по всій Україні: "Дуже багато хорошого є сьогодні в Донецьку. І ми будемо деякі приклади поширювати по всій Україні".

Також віце-прем'єр заявив, що має намір працювати так, "щоб народні гроші не йшли наліво і направо", повідомляє "Остров".

При цьому він підкреслив, що "у Донецьку працював і не займався бізнесом, і працюючи віце-прем'єром, я не займаюся бізнесом".

Рибак також сказав, що його напрямок – один із найскладніших в уряді, оскільки проблеми ЖКГ йдуть поряд, наприклад, із проблемами ліцензування будівництва.

"Я знав, що протидія буде. Це непрості питання, тому що зачіпаються інтереси певних структур", - підсумував Рибак.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування