У ТИМОШЕНКО Є ПЛАН, ЯК ЧЕРЕЗ 8 МІСЯЦІВ УСУНУТИ ЯНУКОВИЧА

Четвер, 14 вересня 2006, 21:07

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що через 7-8 місяців зможе усунути команду Віктора Януковича від влади правовим шляхом.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, чи оскаржуватиме вона законність політреформи в Конституційному Суді.

За словами Тимошенко, "політреформа стала основою для реваншу усіх аморальних корупційних сил, яких ми прибрали від влади".

"Тому наше бачення конституційної реформи не змінюється, і я хочу сказати всім тим, хто боровся проти цього бруду...., щоб вони не були в розпачі, в песимізмі, тому що я маю план", - запевнила лідер БЮТ.

За її словами, цей план сформований - він правовий, заснований не на тому, щоб знову звертатися до людей, а щоб діяла правова система.

"План спрямований на те, щоб люди, які ніколи не розуміли, хто такий Янукович і його команда, зрозуміли, відчули, наскільки глибоко помилились, а ті, хто знав, щоб мали вихід і знали, що через півроку, 7-8 місяців ця команда буде усунута від влади правовим законним шляхом", - заявила Тимошенко.

Вона не уточнила, в чому полягає цей план, зауваживши, що "вже навчена гірким досвідом" і не буде розголошувати "жодного свого кроку".

На питання про імпічмент президенту, Тимошенко сказала, що попереджала Ющенка, що проти нього таке робитимуть.

"Щоб довести до кінця цю процедуру, потрібно мати 301 голос, і членів нашої фракції серед цих голосів не буде", - запевнила вона.

Тимошенко також відзначила, що справдились її прогнози щодо долі Універсалу національної єдності, що для Януковича він був лише "папірцем".

"Я думаю, що у президента теж уже не залишилося сумніву, що це була інтрига, яка завершилась катастрофою для країни", - сказала вона.

На питання, коли слід очікувати формування коаліційного уряду, лідер БЮТ відповіла, що це станеться після того, коли вона зрозуміє, які сили увійшли до парламентської коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування