Янукович перефарбувався і хоче, щоб пускали в музей у Парижі

Четвер, 14 вересня 2006, 21:24

Прем'єр Віктор Янукович обіцяє, що його Кабмін не буде віддавати перевагу якійсь одній політичній силі.

"Під моїм керівництвом уряд не буде віддавати перевагу жодній партії, які асоціюються в масовій свідомості громадян з певними політичним силами", - сказав Янукович під час виступу на конференції під егідою Європейського політичного центру.

"Кольором нашого уряду є колір національного прапора, а політичним кредо – об'єднання суспільства навколо спільної політики Верховної Ради, Кабінету міністрів та президента Ющенка", - додав Янукович.

Він пообіцяв, що Україна безперешкодно транспортуватиме газ до Європи.

"Ми впевнені, що поставки енергоносіїв через наші трубопроводи будуть у повній безпеці. Україна виконає свої зобов’язання перед вами", - сказав Янукович.

"Ми виступили з пропозицією створити резерв газу для ЄС на території України. У нас є такі можливості. Це дасть додаткові гарантії поставок газу до Європи", - розповів Янукович під час відповідей на питання.

Виступаючи на конференції Європейського політичного центру, він попросив ЄС не обмежуватися спрощенням візового режиму для України, а "у перспективі прийти до повноцінного безвізового режиму між Україною та ЄС".

"Без свободи для громадян відвідати музей у Парижі або бібліотеку в Берліні неможлива побудова справді єдиної демократичної Європи", - сказав прем’єр.

Водночас Янукович сказав, що стосунки з Росією є не просто одним з пріоритетів влади, але і запорукою євроінтеграції.

"Без стабільних добросусідських відносин демократичної, процвітаючої європейської України з Росією неможливо говорити про успішну реалізацію курсу на євроінтеграцію", - зазначив Янукович.

"Ми не можемо дозволити собі ігнорувати тисячі економічних, культурних і родинних зв’язків, які поєднують Україну і Росію, і які є швидше перевагою, аніж недоліком України", - сказав він.

Українська правда, Брюссель

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування