Ющенко скомандує "Нашій Україні" чи йти до Тимошенко

П'ятниця, 22 вересня 2006, 11:36

Президент Віктор Ющенко планує провести зустріч із представниками "Нашої України", у ході якої має намір обговорити питання її приєднання до парламентської опозиції.

В інтерв'ю журналістам у п'ятницю депутат Йосип Вінський повідомив, що така зустріч запланована на початок наступного тижня, передає Ліга.

Вінський відзначив, що тільки за підсумками зустрічі з главою держави представники фракції "Наша Україна" приймуть остаточне рішення щодо приєднання до парламентської опозиції.

При цьому парламентарій прогнозує, що від фракції "Наша Україна" до складу зазначеного об'їдання ввійдуть 16 народних депутатів.

Коментуючи установчі збори депутатського об'єднання парламентської опозиції, що відбулися у п’ятницю, Вінський підтвердив інформацію про своє приєднання до парламентської опозиції, а також про входження до неї члена СПУ Галини Гармаш.

При цьому він повідомив, що в найближчі дні заяву про входження до опозиції планує написати член СПУ Олексій Маліновський.

Водночас керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, коментуючи висловлювання Вінського, зазначила, що офіційною інформацією щодо зустрічі є і була інформація з Секретаріату президента.

За її словами, партія "Наша Україна" є пропрезидентською силою і співпрацює з президентом системно, а не фрагментарно, передає прес-служба "Нашої України".

"Президент України зустрічався з лідерами фракцій, які представлені у Верховій Раді і говорив про те, що має намір зустрітися з усіма політичними силами. Зустріч з "Нашою Україною" планувалася і планується, але питання дати й часу – це питання графіку президента, яким опікується його секретаріат", - зазначила Мокріді.

На питання щодо можливого обговорення на зустрічі з президентом присутності в опозиції "Нашої України", Мокріді зазначила, що тема опозиційності чи не опозиційності на сьогодні ставиться "Нашою Україною" в залежність від виконання Універсалу національної єдності і отримання політичних гарантій від політиків, які підписалися під цим документом.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування