Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" ще не визначилась, а Ющенко вже в опозиції

П'ятниця, 22 вересня 2006, 19:57

В "Нашій Україні" існує дві точки зору щодо вступу її в коаліцію чи переходу в опозицію.

Про це в ефірі каналу "1+1" заявив нардеп Микола Катеринчук.

"Я переконаний, що місце "Нашої України" в опозиції, але зараз є дві точки зору, ми проходимо складний шлях дискусій, після яких буде ухвалене рішення", - сказав депутат.

На питання, чи запрошували "Нашу Україну" в опозицію, Катеринчук відповів, що політична сила повинна визначатися з такими питаннями "самостійно".

Депутат також сказав, що не знає, чи велися переговори на цю тему з Тимошенко, зазначивши, що сам "особисто розмовляв на цю тему".

"Зараз ще немає рішення "Нашої України" про вступ в коаліцію з Партією регіонів, СПУ та КПУ. Як голова виконкому партії я роблю все, щоб в опозиції опинилися не 5 депутатів, а вся фракція", - сказав Катеринчук.

"Вже помітно, що ми працюємо в опозиційному режимі, зокрема в питанні бюджету. Також хотів би наголосити, що і президент України також працює в режимі опозиції. Оскільки питання повернутих указів порушення універсалу, і фактична зміна курсу розвитку України з євроатлантичного на незрозумілий, це все дає підстави вважати, що президент вже в опозиції", - зазначив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування