Луценко до дня міліції вимагає боротися з корупцією

Понеділок, 25 вересня 2006, 16:58

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав підлеглих активніше боротися з корупцією і хабарництвом.

"До Дня міліції, що відбудеться 20 грудня, кожен з начальників обласних управлінь і служб міністерств має зробити свій подвиг. Подвигом я називаю фіксацію великого хабарника в довірених їм областях", - заявив Луценко в понеділок у Дніпропетровську по закінченні колегії МВС.

"На транспорті, в АПК, паливно-енергетичному комплексі, відповідних галузях. Ми повинні вийти до Дня міліції, продемонструвавши населенню, що ні мета, ні методи, ні задача міліції не змінилися порівняно з тим днем, коли президент Ющенко призначив міністром внутрішніх справ Луценка", - відзначив міністр.

Луценко підкреслив, що на сьогоднішній день міліція має довести людям, що як і раніше її робота буде носити наступальний характер, незважаючи на те, якого кольору партійна приналежність кримінальних елементів.

Якщо начальники управлінь і служб будуть пасивно ставитись до поставленої задачі по розкриттю корупції і хабарництва, то це, як відзначив міністр, буде розглядатися ним як невідповідність посаді, яку вони обіймають.

Луценко сказав, що міліція виконає завдання, поставлене президентом Віктором Ющенком у боротьбі з корупцією і хабарництвом.

Він підтвердив, що на сьогоднішній день ще не зупинені корупція і хабарництво в таких сферах, як призначення державних службовців, в агропромисловому комплексі, транспорті й інших напрямках.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News