Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче зняти недовіру Путіна

Понеділок, 25 вересня 2006, 17:28

Україна та Росія повинні подолати взаємну недовіру та перейти до конкретних дій і спільних рішень.

Про це заявив голова Секретаріату президента Віктор Балога під час зустрічі з послом Росії Віктором Черномирдіним.

Сторони обговорили розвиток двосторонніх відносин, українсько-російське економічне співробітництво, стан та перспективи торгівлі між двома країнами, повідомляє прес-служба президента.

Окрему увагу співрозмовники приділили питанням українсько-російської Міждержавної комісії.

Балога відзначив, що президент України виступає за поглиблення стратегічного партнерства з Росією та розвиток двосторонніх відносин на основі рівноправності та взаємної поваги.

Він підкреслив, що Київ розглядає діяльність Комісії як важливий механізм політичного й економічного діалогу.

"Україна наполягає на необхідності завершити всі організаційні процедури з підготовки першого засідання Міждержавної комісії під головуванням президентів України та Росії", – зазначив Балога.

За словами Балоги, українська влада прагне не лише зберегти вагомі досягнення у двосторонніх відносинах, насамперед торгово-економічних, але й перейти до конкретних дій і спільних рішень.

Він наголосив, що "між Україною та Росією немає політичних чи культурних проблем. Є проблема недовіри, яку ми повинні зняти".

У свою чергу Черномирдін зазначив, що російська сторона зацікавлена в динамічному й конструктивному розвитку двосторонніх відносин. Співрозмовники домовилися зустрічатися надалі в регулярному режимі для обговорення та вирішення актуальних питань, йдеться у повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...