Секретар Черновецького заборонив Омельченку "партизанські вилазки"

Четвер, 28 вересня 2006, 10:46

Секретар Київради Олег Довгий заявляє, що всі звинувачення колишнього мера Олександра Омельченка на адресу команди Леоніда Черновецького пов’язані з бажанням виправдатися перед киянами за непрофесійне керівництво містом.

"Ці заяви – це або страх перед відповідальністю за те, що він зробив під час керування містом, або спроби знайти виправдання в очах громадян", - заявив Довгий на прес-конференції.

Він також зазначив, що абсолютна більшість заяв Омельченка не має жодного підґрунтя. Довгий при цьому припустив, що Омельченко є несамостійним у цих заявах і його хтось використовує.

Він також сказав, що особливо його здивували заяви про причетність команди Черновецького до "акціонування" Київмлин та "Київенергохолдингу".

"Це ті підприємства, які були акціоновані його руками. Це те, за що він, можливо, вбачає якусь відповідальність, яка може наступити", - додав він.

При цьому Довгий пообіцяв, що, якщо Омельченко і надалі продовжуватиме свої "партизанські вилазки", то він продемонструє документи, які свідчать про його (Омельченка) причетність до цих підприємств.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування