Янукович просить олігархів допомогти людям

Четвер, 28 вересня 2006, 12:56

Прем'єр Віктор Янукович заявляє, що звернеться до великого бізнесу з проханням допомогти владі в разі виникнення кризових ситуацій.

"Я переконаний – настав час великому капіталові взяти на себе частку соціальної відповідальності. Про це також буде окрема розмова", - зазначив він на засіданні уряду в четвер.

"Я запрошую до співпраці керівників банків та енергетичних компаній, які зможуть оперативно допомагати уряду та місцевій владі швидко вирішувати питання у складних ситуаціях", - додав він.

Янукович також попередив, що відключення тепла та світла взимку не буде.

"Відразу ж хочу попередити, що ми нікому не дозволимо відключати від тепла чи від світла будь-яку квартиру, будь-який дім, незалежно від ситуації", - наголосив він.

Янукович також попередив про персональну відповідальність представників влади про забезпечення населення газом і теплом.

"Не можете вирішувати ці питання – скажіть про це публічно, ми подякуємо і будуть інші працювати", - попередив Янукович.

Він сказав, що "вкрай не задоволений тим, як у деяких регіонах вирішуються людські проблеми", а також як відбувається підготовка до зими.

"Влада в цьому періоді повинна працювати в режимі внутрішньої мобілізації. Для цього ми створюємо в уряді центральний оперативний штаб. Я зобов’язую керівників областей створити регіональні штаби", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування