Богатирьова розкаялася й обізвала себе популісткою

Четвер, 28 вересня 2006, 14:06

Кабінет міністрів має намір запропонувати Верховній Раді повернутися до розгляду питання про мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Про це заявила лідер парламентської фракції Партії регіонів, координатор коаліції Раїса Богатирьова на засіданні Кабміну в четвер, передає Обком з посиланням на Українські новини.

На думку Богатирьової, прийняття Верховною Радою закону про введення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги було популістським рішенням, неконституційним, процедура прийняття закону була порушена.

Депутат заявила, що на раді коаліції була прийнята відповідна пропозиція про повернення до розгляду цього питання на 3-6 жовтня.

Богатирьова також повідомила, що в п'ятницю, 29 вересня, у 15:00 відбудеться чергова рада коаліції разом із представниками уряду для обговорення цього питання.

22 вересня Рада переборола вето президента Віктора Ющенко до закону, яким вводиться мораторій на збільшення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, спожиті природний газ, електроенергію, послуги громадського транспорту (крім таксі).

За прийняття відповідного законопроекту № 0823 проголосували 340 депутатів при необхідних 300.

Із них 183 голоси дала фракція Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News