Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Задоволення "Нашої України" від обіймів "Регіонів" укотре відкладається

Четвер, 28 вересня 2006, 15:11

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що широка парламентська коаліція, швидше за все, буде створена не раніше кінця наступного тижня.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції у Києві, повідомляє Ліга.

На запитання, чи існують шанси на підписання коаліційної угоди представниками "Нашої України", Чорновіл зазначив, що таких шансів занадто мало і, швидше за все, коаліційна угода буде підписана зазначеною політичною силою вже наступного тижня.

При цьому депутат зауважив, що ніяких ідеологічних розбіжностей на сьогоднішній день стосовно проекту коаліційної угоди не існує - так само, як і будь-яких формальних підстав для затягування цього процесу.

"Говорити про те, що існують якісь політичні аспекти між суб'єктами коаліції, які перешкоджають підписанню угоди, на сьогоднішній день не можна", - сказав Чорновіл.

При цьому депутат вважає, що проблеми існують всередині самої "Нашої України", оскільки в ній є політики, що не бачать свого місця в коаліції.

Чорновіл також висловив думку, що сьогодні вже з великою долею впевненості можна говорити про те, що "Наша Україна" все-таки приєднається до широкої коаліції.

Депутат вважає, що основна проблема "Нашої України" полягає в тому, що це - не монолітна політична сила, а блок, який складається із безлічі політичних партій, кожна з яких намагається відстоювати свою позицію.

Чорновіл також заявив, що де-факто широка парламентська коаліція вже існує. Зокрема, за його словами, міністри від "Нашої України" присутні в уряді, а роль суб'єкта коаліції виконує президент.

Як відомо, раніше міністр юстиції Роман Зварич прогнозував підписання коаліційної угоди або в середу, 27 вересня, або до початку наступного тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування