ЯНУКОВИЧ ПОДЯКУВАВ ЗВАРИЧУ, ЯКОГО ЛЕДЬ НЕ ЗВІЛЬНИВ

Четвер, 28 вересня 2006, 15:20

Кабінет міністрів ухвалив постанову в рамках заходів з підготовки до зимового періоду, при цьому пункт про звільнення губернаторів має бути уточнений.

Кабмін також доручив створити комісії з представників уряду, які вивчать ситуацію в областях, губернаторів яких пропонувалося звільнити.

Ставлячи на голосування постанову, прем'єр Віктор Янукович заявив:

"Що стосується спірного пункту (щодо звільнення 5 губернаторів) то ми порадимося з юристами, і як будуть зроблені висновки, то я підпишу постанову в такому вигляді, в якому буде вирішено питання", - зазначив він.

Коли Янукович запитав, хто проти ухвалення постанови, руку не підняв жоден з міністрів.

Водночас під час обговорення постанови, міністр внутрішній справ Юрій Луценко та міністр у справах сім'ї та молоді Юрій Павленко висловили незгоду з пунктом про звільнення губернаторів, а міністр юстиції Роман Зварич повідомив, що постанова не проходила юридичної експертизи в Мін'юсті.

Після засідання Кабміну, відповідаючи на питання журналістів про цей конфлікт із Зваричем, Янукович сказав:

"У нас нормальні стосунки, і тільки що я йому подякував, потиснув руку, що він фахово працює міністром".

Коментуючи свої слова, де Янукович назвав стосунки з "Нашою Україною" "делікатними", він пояснив, що угоду про входження НУ до коаліції так і не підписано.

Тому, пояснив Янукович, міністри "Нашої України" входять до уряду за результатами його домовленості з президентом Ющенком.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування