"Наша Україна" побачила, що в Януковичі кріпне "партія зла"

Четвер, 28 вересня 2006, 16:04

“Наша Україна” вважає, що останні заяви прем’єра Віктора Януковича про можливість звільнення з посади міністра юстиції Романа Зварича ставлять під сумнів переговорний процес щодо створення коаліції національної єдності.

Про це сказано у заяві "Нашої України", поширеній її прес-службою.

Такі заяви, на думку "нашоукраїнців", свідчать про те, що “партія війни” в оточенні голови уряду "набирає все більшої ваги".

"На подібну оцінку заслуговують і заяви, висловлені лідером Партії регіонів у Брюсселі, та спроби відправити у відставку окремих губернаторів", - йдеться у заяві.

“Наша Україна” також заявляє, що підтримує дії Зварича, "оскільки вони базуються виключно на правовій позиції, та, на відміну від заяв керівництва уряду, не мають ознак політичної кон’юнктури".

"Ми розраховуємо, що здоровий глузд переможе і політичні сили України усвідомлять необхідність практичного втілення політики національного примирення та єдності", - сказано у заяві.

Як відомо, під час засідання уряду у четвер, прем'єр попередив Зварича про звільнення, в разі створення перешкод вимогам уряду підвищити відповідальність керівників органів влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...