Богатирьова сподівається домовитися з "Нашою Україною" сьогодні, а не до 2010 року

Четвер, 28 вересня 2006, 16:46

Голова парламентської фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова розраховує, що в четвер робоча група підготує остаточний варіант проекту коаліційного договору.

Про це голова парламентської фракції Партії регіонів заявила під час розширеного засідання Кабінету міністрів.

"Мені хотілося б сказати, що коаліція уже створена, але, на жаль, переговори ще продовжуються", – відзначила Богатирьова.

"Я переконана, що сьогодні ми закінчимо підготовку робочого варіанту проекту коаліційного договору. Після цього остаточне рішення будуть ухвалювати лідери партій, що ввійшли в коаліцію, і лідер "Нашої України", - додала вона.

Богатирьова також підкреслила, що антикризовій коаліції хотілося б, щоб "Наша Україна" якомога швидше визначилася зі своїм вибором".

"Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів звучали досить цікаві думки від представників "Нашої України" про те, що уряд і без цієї коаліції добре працює, тому "нашоукраїнці" у Кабміні можуть продовжити роботу, а фракція "НУ" може і не входити в парламентську коаліцію", - відзначила депутат.

"Нам би хотілося, щоб "Наша Україна" усе-таки скоріше визначилася і домовленість між нашими політичними силами, укладена де-факто, була б укладена де-юре", - сказала Богатирьова.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News