Янукович наказав чиновникам "пахати цілодобово" або йти на Майдан

П'ятниця, 29 вересня 2006, 10:26

Прем'єр Віктор Янукрович відзначає, що в нього з президентом Віктором Ющенком є "спільне розуміння" подальшої спільної роботи.

"Я з ним розмовляв після закінчення засідання (уряду в четвер). Є, я б сказав так, спільне розуміння тієї роботи, яку ми повинні разом робити", - сказав Янукович журналістам у четвер увечері після прибуття в Донецьк.

Коментуючи відсутність Ющенка на засіданні уряду, Янукович відзначив, що "президент сам планує собі робочий графік, і це його особиста справа і його апарату".

"У принципі, ми домовлялися, що президент візьме участь у цьому підсумковому засіданні уряду, яке фактично на такому рівні (за участю голів обладміністрацій) проходило вперше для нашого Кабінету міністрів", - відзначив прем'єр.

"Звичайно, нам хотілося б, щоб ми разом проводили таку роботу", - додав Янукович.

Разом з тим прем'єр підкреслив, що уряд не робить з відсутності президента "ніякої трагедії".

"Я не хочу, щоб у цьому плані були інтриги. Ми повинні шанобливо ставитися до глави держави. Інакше не може бути. У нас тільки такий підхід", - підкреслив Янукович.

Він також зазначив, що "насамперед, навести порядок потрібно у владі".

"Ми зобов'язані навести в самий короткий період часу порядок у країні з багатьох питань. І, насамперед, навести порядок потрібно у владі. Щоб чиновники знали, хто чим повинен займатися", - сказав Янукович.

Прем'єр переконаний, що чиновники повинні зі своєї роботи "забрати політику, тому що люди, які зобов'язані вирішувати проблеми життєзабезпечення держави, якщо вони політизують питання - їхнє місце на Майдані".

Він також заявив, що чиновники "повинні працювати, пахати цілодобово на людей, на країну".

Інтерфакс-Україна, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування