Кушнарьов лякає Україну тривладдям

П'ятниця, 29 вересня 2006, 16:14

Член фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що нестворення широкої коаліції спричинить тривладдя в країні і загострить протистояння.

Так він прокоментував конфлікт, що виник між секретаріатом президента та урядом, повідомляє УНІАН.

Кушнарьов зауважив, що ця ситуація лише підтверджує те, що створення широкої коаліції є дуже непростим процесом.

"Поряд з тим, що багато хто хоче і в Партії регіонів, і в "Нашій Україні" створення такої коаліції, є й ті, хто цього дуже не хоче", - сказав він.

"Якщо нам вистачить мудрості зрозуміти, що в цій війні, в цих взаємних звинуваченнях немає ніякої перспективи, і немає нічого, що б відповідало інтересам людей, то тоді ми подолаємо цей черговий іспит у наших відносинах", - додав він.

За словами Кушнарьова, якщо переможуть амбіції і бажання будь що бути вище інших, це означатиме, що Україна приречена на черговий виток жорсткого протистояння президентської гілки, урядової і парламентської.

"Якщо не буде створена широка коаліція, ми отримаємо у вищому ешелоні влади навіть не двовладдя, а тривладдя. Тому що у нас буде три потужних політичних центри, в яких будуть виражені політичні інтереси: антикризова коаліція та уряд; президент і його політичний авангард "Наша Україна" та БЮТ", - зазначив депутат.

"І на протистояння цих трьох сил буде витрачатися левова частина енергії, інтелекту, можливостей. Боротьба буде забирати все, а справи від цього будуть страждати", - сказав Кушнарьов, додавши, що люди очікують зовсім іншого.

Депутат також зазначив, що він залишається оптимістом щодо створення коаліції. Він нагадав, що робоча група напрацювала 95% тексту і неузгоджені питання, на його думку, можуть бути врегульовані на рівні лідерів політичних сил.

"Є лідери політичних сил, які мають повноваження ухвалити остаточні рішення і я не маю сумніву, що ми всі з цим погодимось. Одним словом потрібна політична воля", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування