"Наша Україна" вважає, що в Януковича низька культура

П'ятниця, 29 вересня 2006, 17:57

Голова Парламентського комітету з питань нацбезпеки, член фракції "Наша Україна" Анатолій Кінах вважає, що відмова деяких політичних сил від Універсалу заради власних програм є свідченням низької політичної культури.

Про це Кінах заявив у п'ятницю на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

"Універсал національної єдності є, по суті, тестом, іспитом для політиків в Україні, політичних структур на вміння і свободу розглядати і виконувати національні інтереси України вище поточної політичної посадової кон'юнктури", - сказав він.

Депутат підкреслив, що є неприпустимим наступного дня після підписання Універсалу говорити, що для окремих партій, включаючи Партію регіонів, їх програми є вищим пріоритетом, ніж підписаний Універсал національної єдності.

"Це неприпустимо. Це дуже низький рівень розуміння відповідальності перед народом і державою, включаючи політичну культуру", - підкреслив Кінах.

Як повідомлялося, останнім часом представники Партії регіонів неодноразово заявляли про готовність виконувати ті положення своєї партійної програми, які не відповідають Універсалу національної єдності, зокрема, про надання російській мові статусу другої державної і щодо НАТО.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування