ЛЮДИНА ЯНУКОВИЧА ОБІЗВАЛА БАЛОГУ "СОПЛИВИМ"

П'ятниця, 29 вересня 2006, 18:15

Депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий називає критику голови секретаріату президента Віктора Балоги на адресу Кабміну "примітивним зубоскальством".

"Щодо примітивного зубоскальства стосовно організаційних заходів по підготовці до зими, - то ця справа надзвичайно складна і потребує зусиль серйозних чоловіків. Політичних юродивих та блазнів просять не турбуватися. Обійдемося без “сопливих”, - йдеться у коментарі Сухого, поширеного прес-службою Партії регіонів.

"Якби черговий новоспечений керівник секретаріату президента спочатку налагодив нарешті розгляд звернень та листів людей і депутатів до президента – ціни б йому не було", - додав він.

Як відомо, Балога висловив стурбованість з приводу наміру Кабінету міністрів створити центральний оперативний штаб в уряді та регіональні штаби для підготовки до опалювального сезону.

Водночас інший регіонал Олексій Корсаков заявив, що Партія регіонів не дозволить "збанкрутілим політикам заважати роботі уряду".

"Сьогоднішня поведінка і голосні заяви окремих політиків, які ще зовсім нещодавно займали великі кабінети в Будинку уряду, свідчать про їхню коротку пам'ять", - сказано у його заяві.

Найбільше депутата обурило те, що цю "навіть не критику, а агресивні нападки дозволяють собі люди, які, будучи при владі, показали свою повну професійну неспроможність".

"Вони поставили країну на межу краху, а самі, як керівники, потерпіли, повне фіаско. І тепер ці горе-керівники... займаються тим, що через пресу повчають і критикують тих, хто намагається виправити створену ними кризову ситуацію в країні", - сказав Корсаков.

Зокрема, депутат назвав імена екс-міністра фінансів Пинзеника, "який залишив після себе провалений бюджет із найнесприятливішими прогнозами на кінець року" та екс-віце-прем'єра з гуманітарних і соціальних питань В'ячеслава Кириленка, "за якого соціальні проблеми тільки загострювалися".

"У той час як його фракція "Наша Україна" веде переговори про створення широкої коаліції, її представник і екс-віце-прем'єр огульно і безпідставно обвинувачує інших учасників коаліції і безпосередньо коаліційний уряд у порушенні Універсалу, фактично провокуючи зривши переговорного процесу", - зазначив "регіонал".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування