Роднянський обіцяє, що Піховшек виправиться

Вівторок, 5 вересня 2006, 11:38

У програмі "Епіцентр" з В'ячеславом Піховшеком, яка знову вийде в ефір "1+1" у новому сезоні, з'явиться альтернативна точка зору, заявляє один з співвласників каналу Олександр Роднянський.

За його словами, проблема "Епіцентру" була не в тому, що Піховшек "вважав обов'язковою перемогу Віктора Януковича (на президентських виборах 2004 року)", а в тому, що в програмі не було альтернативної точки зору.

"Тепер вона з'явиться", - пообіцяв Роднянський в інтерв’ю Комерсант-Україна.

За його словами, ця програма не зможе знизити рейтинг каналу.

"Зараз пам'ятають тільки останній передвиборний період існування проекту. Але ж "Епіцентр" починався як гідна дискусійна програма, з якої зараз беруть кадри з Георгієм Гонгадзе, який ставить непрості питання Леоніду Кучмі", - сказав Роднянський.

"У нас є шанс показати, що "Епіцентр" – це не більш ніж простір для дискусії, де журналісти і ведучий, користуючись завоюваннями останніх двох років, можуть ставити будь-які питання головним політичним персонажам країни", - додав він.

Роднянський також спростував думку про свій вплив на інформаційну політику каналу.

"Моя функція завжди була – хоронитель бренду, людина, яка чітко відповідає на питання, що підходить, а що ні... Але я категорично не підміняю керівництво каналу. Я – акціонер", - сказав він.

За словами Роднянського, сьогодні "головною людиною на каналі" є генеральний директор Юрій Морозов, "який фактично тримає в руках програмну сітку і приймає всі ключові рішення".

Він також відзначив, що Ольга Герасим’юк, яка до того обіймала посаду генерального продюсера каналу, "практично не займалася продюсуванням".

"Вона відповідала за новини й інформаційно-громадське мовлення і не торкалася тих трьох чвертей ефіру, що складають фільми, серіали і розважальні програми", - сказав Роднянський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування