Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич сказав, що потрібно, щоб його партія не пішла в коаліцію

Середа, 6 вересня 2006, 11:41

Для того, щоб "Наша Україна" не ввійшла до складу нової коаліції, потрібно скасувати попереднє рішення фракції і блоку про приєднання до парламентської більшості.

Про це заявив міністр юстиції Роман Зварич, відповідаючи на питання журналістів.

Вступ у коаліцію "Нашої України" Зварич вважає надійною основою для роботи тих членів уряду, що були обрані по квоті цього блоку.

За словами Зварича, підписи під меморандумом представників трьох фракцій (Партії регіонів, "Нашої України", СПУ) дозволяють стверджувати, що, принаймні, у них є абсолютно погоджена позиція - за основу нової коаліційної угоди береться документ, парафований представниками Партії регіонів і "Нашою Україною".

Також, як стверджує Зварич, відсутність під меморандумом підпису лідера комуністів Петра Симоненка ще не свідчить про принципову розбіжність комуністів з іншими учасниками нових коаліційних переговорів.

"Підпису Симоненка немає під меморандумом, я не можу пояснити чому, оскільки це робилося пізно вночі 3 серпня, саме напередодні призначення нового уряду. Можливо просто ми не встигли всі ці речі погодити", - сказав він.

3 серпня лідери парламентських фракцій Партії регіонів, "Нашої України" і СПУ підписали меморандум про створення коаліції в новому форматі.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування