У Луценка придумали, як закрити Черновецькому рота

Середа, 6 вересня 2006, 11:45

Міністерство внутрішніх справ пропонує ініціювати збір у ошуканих інвесторів "Еліта-Центр" копій довідок, які надавалися останнім слідчими за результатами проведених за їх участю слідчих дій.

У цих довідках зазначено прізвище, ім'я та по-батькові такої особи, адреса її мешкання, сума завданих збитків, дані договору щодо квартири та поверху, назва фірми, з якою укладався договір, умови розрахунку та загальна площа квартири, яку планувалося отримати.

На всіх довідках вказано реєстраційний номер, вони підписані слідчими та завірені печаткою головного слідчого управління МВС, тобто мають усі реквізити документа, повідомляє прес-служба МВС.

На підставі зазначених довідок пропонується скласти загальний список постраждалих, який з долученими до нього копіями довідок направити до КМДА для вирішення питання про надання обіцяної допомоги.

Зі свого боку МВС гарантує проведення у кримінальній справі "повного, об'єктивного та всебічного розслідування обставин скоєного злочину і притягнення винних до відповідальності".

Свою пропозицію в міністерстві пояснюють тим, що до закінчення досудового слідства повні списки потерпілих, які вимагає Київська міська держадміністрація, не можуть бути оприлюднені.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький неодноразово заявляв, що для надання допомоги постраждалим від "Еліта-Центр" КМДА "обов'язково необхідно отримати від МВС списки потерпілих, визнаних такими в ході досудового слідства".

МВС нагадує, що на рахунки групи компаній "Еліта-Центр", квартири та інше майно обвинувачених накладено арешт.

Також з метою можливого використання в інтересах ошуканих інвесторів, за ініціативою МВС було знято заборону на відчуження ряду земельних ділянок та запропоновано КМДА вжити заходів щодо використання незавершеного будівництвом будинку, розташованого по вул. О. Шмідта, 34-42, щоб запобігти його руйнуванню.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування