ЮЩЕНКО ПРОВЕДЕ З "НАШОЮ УКРАЇНОЮ" РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ?

Середа, 6 вересня 2006, 11:49

Президент Віктор Ющенко в середу в Києві, можливо, проведе зустріч з політрадою блоку "Наша Україна", де буде обговорюватися питання про формування коаліції.

Таку думку висловив глава секретаріату президента Олег Рибачук в інтерв'ю журналістам у середовище в Києві.

"Я думаю, для формування коаліції найменш важливо, що думають у секретаріаті, це - питання політичної сили "Наша Україна",- сказав Рибачук.

"Якщо ви запитаєте мене про новий партійний проект, я уже висловлювався - вона (думка) дуже скептична: я не вірю в те, що можна робити в Україні технологічні проекти на базі якихось осіб, яскравих слоганів і інших технологій. Я знаю, що сьогодні можлива зустріч у президента з політрадою "Нашої України", де будуть проводитися ці питання ", - сказав він.

"Це є практикою президента - він вислухає точку зору політради, він хоче знати точку зору політради, хоча він може мати свою точку зору", - сказав Рибачук, при цьому додавши, що "не в секретаріаті визначається політика "Нашої України", а позиція президента стосовно широкої коаліції - усім відома".

"Президент вважає, що якщо "Наша Україна" хоче активно впливати на процес, зокрема на запровадження своїх програмних принципів, то вона це може робити, знаходячись у коаліції і в уряді, оскільки, знаходячись в опозиції, вона зможе лише критикувати", - сказав голова секретаріату.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News